Ndt ve 1090 Hizmeti Nedir?

Ndt, tahribatsız muayene anlamına gelir. Bu, malzeme veya parçanın bütünlüğüne zarar vermeden yapılan test ve kontrollerdir. Ndt, kaynaklı imalat, döküm, dövme gibi sektörlerde kalite ve güvenliği sağlamak için önemlidir.

1090, çelik ve alüminyum yapı malzemelerinin CE markalaması için gerekli olan bir standarttır. 1090 belgesi, yapı malzemelerinin uygunluğunu, performansını ve kalitesini gösterir. 1090 belgesi almak için, fabrika üretim kontrolü, kaynak yöntem onayı, ürün testleri gibi aşamalar gereklidir.

Ndt ve 1090 Hizmeti Veren CTI Muayene ve Denetim A.Ş.

CTI Muayene ve Denetim A.Ş., 2012 yılından beri hizmet veren bir kuruluştur. Alanında uzman kadrosu, ileri teknolojisi, tam zamanlı servisi, tarafsız ve bağımsız çalışma prensibi ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

CTI Muayene ve Denetim A.Ş., TÜRKAK tarafından akredite edilmiş bir A tipi muayene kuruluşudur. NDT hizmetleri ayrıca ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, 1090, 3834 ve 15085 Kaynak Belgelendirme, Mesleki Yeterlilik Belgelendirme gibi hizmetler de vermektedir.

CTI Muayene ve Denetim A.Ş., ndt ve 1090 hizmeti almak isteyen müşterilerine, danışmanlık, ön denetim gibi destekler de sağlamaktadır. CTI Muayene ve Denetim A.Ş., ndt ve 1090 hizmeti konusunda lider ve güvenilir bir adres olmayı hedeflemektedir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum